Tvorba portálu Hair Express

Napísané

Čo je Hair Express?

Kaderníctvo HAIR EXPRESS vzniklo už pred pár rokmi. Ak by ste si mysleli, že je to jedno z tuctových kaderníctiev, mýlite sa. HAIR EXPRESS je totiž mobilné kaderníctvo, a teda svoje služby poskytuje priamo v mieste bydliska zákazníka. Že ste o tom nepočuli alebo iba málo? Najvyšší čas si to vyskúšať! Ako všade i tu sa vy ako zákazník musíte objednať vopred, či už telefonicky alebo prostredníctvom portálu www.hairexpress.sk, ktorý prešiel v poslednom čase výraznými zmenami a sme to práve my, kto tieto zmeny zrealizoval. 

Zmeny k lepšiemu prístupu k zákazníkom

Hoci predošlá verzia fungovala dobre, nenapĺňala náročné požiadavky modernej doby. Ak teraz navštívite www.hairexpress.sk, už na prvý pohľad vidíte, že portál vymenil a grafické prevedenie. Samozrejme, nie je to len o vizuálnych zmenách, ale hlavne o rozvoji nových funkcií, ktoré rozširujú obzory zákazníkovi, no oveľa viac napomáhajú aj samotnému kaderníkovi. Najdôležitejšia časť vynoveného portálu je objednávkový systém, ktorý obsahuje množstvo výhod pre vás: rôzne zľavy, akcie, no aj vernostné benefity a iné zľavové kódy/kupóny. V objednávke pristupujete k viacerým krokom, pribudli tu aj mnohé možnosti, kde uvediete aktuálny stav vašich vlasov, môžete vložiť svoju fotku alebo fotku účesu či strihu, aký by ste si predstavovali, ba dokonca v poznámke môžete uviesť iné požiadavky ako napr. kozmetický produkt, ktorý by si kaderník mal priniesť so sebou. Na portáli je aj možnosť registrácie, kde si môžete spravovať svoje objednávky a počas ich vytvárania vám už systém sám vypĺňa známe údaje. Pred vytvorením objednávky si pokojne môžete prezrieť i cenník všetkých služieb, sortiment ponúkaných produktov alebo informácie o kaderníkoch. Nápady načerpáte aj z galérie, kde kaderníci pridávajú svoju prácu, no čakajú tu i nemenej zaujímavé blogy. Toto všetko ponúka nový portál – pre vás. 

Ľahšia a zábavanejšia práca pre personál

HAIR EXPRESS portál slúži tiež ako informačný systém pre kaderníkov HAIR EXPRESS. Nachádza sa tu množstvo nastavení ako nastavenia objednávok, otváracích hodín, tarify za dopravu, možnosť nastaviť si výšky benefitov a podmienky uplatnenia, vytvárať limitované, ale aj neobmedzené akcie a zľavy na konkrétne služby či pridávať a meniť kadernícke úkony. Každý kaderník vidí svoje objednávky. Na novú objednávku, ktorá mu príde, je upozornený e-mailom alebo sms správou a v dennom súhrne vidí presne, aké objednávky a v ktorý deň má. K lepšej vizualizácií má k dispozícií aj mapu s vyznačenými zastávkami. HAIR EXPRESS prijíma aj telefonické objednávky a aby všetky objednávky boli prepojené, po obdŕžaní telefonátu ma kaderník v informačnom systéme možnosť vytvoriť objednávku podobne, ako zákazník na portáli. Pomocou informačného systému môžu kaderníci písať blogy, zverejňovať fotografie, zasielať zľavové kódy aj VIP karty. 

Celý portál i systém bol vytváraný tak, aby sa prispôsobil všetkým presne na mieru. Je navyše optimalizovaný, čo znamená, že s ním môžete pracovať na všetkých zariadeniach. Dúfame, že bude spokojný nielen náš klient, no aj všetci užívatelia, ktorí www.hairexpress.sk budú používať.